Een riem is een bijzonder product!

Een riem is een bijzonder product!

Een riem is een bijzonder product!

Wellicht denk je er misschien helemaal niet over na, maar een riem is eigenlijk een bijzonder product, je kunt er alles kanten mee op. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat je broek niet afzakt, bijzonder functioneel en zeker niet onbelangrijk!

Een riem kun je ook dragen als een sierraad, het geeft een extra ''look'' aan je outfit, zo kun je er voor kiezen om bijvoorbeeld de kleur en materiaalsoort van je schoenen ook te kopen als riem, het vormt een geheel en een verzorgde uitstraling.

Riemen zijn helemaal van deze tijd, bijna iedere kledingwinkel verkoopt ook riemen, echter is de collectie die ze daarin hebben vaak erg klein, daarom is mooieriemen.nl uw adres voor het kopen van een riem.

Wij hebben een grote collectie damesriemen, herenriemen, bretels voor de liefhebber, en kinderriemen. Voor iedere leeftijd en voor ieder outfit hebben wij een passende riem, en kunt u de riem of bretels die u zoekt toch niet vinden? Bel of mail dan gewoon onze klantenservice, wij helpen u graag bij het vinden van de riem of bretels die u zoekt.

Reacties

 1. Wim Donders Wim Donders

  Hallo,

  Ik ben op zoek naar "orginal ROSS belts"
  Heeft u deze in uw collectie, ofweet u eventueel waar deze verkrijgbaar zijn ??

  Met vriendelijke groet,

  Wim Donders

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden