Een riem van Sint en Piet - Bestel nu met 10% korting!

  • Geplaatst op
  • Door Gert Hardeman
  • 0
Een riem van Sint en Piet - Bestel nu met 10% korting!

De Sint is weer in het land! samen met zijn pieten komen ze nederland weer verrassen met mooie kado's van mooieriemen.nl. Bestel nu met 10% korting door gebruik te maken van kortingscode: Sint&Piet2016

De Sint en zijn Pieten zijn weer in het land! Leuk, want ze voorzien nederland weer van de leukste en mooiste kadootjes. Gezelligheid en feest met elkaar is altijd leuk, de 1 viert dit door het trekken van lootjes, de ander nodigt de Sint en Piet uit in de woonkamer, het maakt niet uit hoe we het vieren maar dat we het vieren.

Ook voor het sinterklaasfeest hebben wij van www.mooieriemen.nl en www.mooietassen.eu weer een passende aanbieding. U koopt bij ons de complete collectie met een mooi voordeel van 10% korting. Deze korting krijgt u wanneer u bij uw bestelling kortingscode: Sint&Piet2016 invult.

We hebben een uitgebreide collectie damesriemen, herenriemen, kinderriemen en bretels van klassiek tot modieus en van retro/vintage tot strak en dat alles in diverse kleuren en maten zodat u altijd een passende riem kunt vinden.

Een riem is een leuk kado, het is praktisch en betaalbaar en vooral leuk om te geven.
Twijfel niet langer en koop iets leuks op www.mooieriemen.nl.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden