Een Riem - Wat en waarom

  • Geplaatst op
  • Door Gert Hardeman
  • 0
Een Riem - Wat en waarom

Een evaluatie naar anderen en onszelf, wat is een riem, en wat is de functie.

Een Riem - Wat en waarom.

Wanneer je naar een riem kijkt zou je kunnen zeggen dat het een eenvoudig product is, het bestaat immers uit een strook leer, of soms andere materialen, een gesp en lucht, deze vormen de gaatjes ;-).
Inderdaad, een Riem is een product waarvoor je geen hogere wiskunde gestudeerd hoeft te hebben om te begrijpen hoe deze in elkaar steekt en dit maakt dat wij van mooieriemen.nl de riem juist zo leuk vinden. Het principe is eenvoudig, maar je kunt er zoveel kanten mee op. Een robuuste stoere riem voor hem en haar die dit dragen in combinatie met jeans. een fleurige riem met print die je draagt met een jurkje en een pantalonriem voor de zakenmensen onder ons. Het maakt je outfit compleet en geeft net dat beetje extra. Het past bij je schoenen en misschien wel je bussiness tas of shopper, of misschien ben jij wel helemaal niet zo modebewust en is het voor jou gewoon een praktisch product waardoor je broek niet afzakt. Leuk he?! Dat is een riem, een in de basis eenvoudig product, maar bruikbaar voor zoveel doeleinden.

Een riem maken en ontwerpen is dus zeer veelzijdig, hij of zij die juist het praktische op het oog hebben, daarvoor pakken we een stuk leer, stikken of schroeven we een mooie gesp aan, stansen de gaten erin, en je hebt een prima riem. De juist wat meer modebewuste man of vrouw, daarvoor pakken we misschien wel hetzelfde stuk leer maar beginnen we met het pregen van een vorm, het branden van leer voor een extra dimensie en kiezen we voor een mat gecoate gesp, zomaar 2 voorbeelden waar we mee te maken hebben, iedere dag weer, en dat maakt het leuk en interessant. Iedere week zoeken en bedenken wij voor iedere doelgroep passende riemen zodat u altijd slaagt op www.mooieriemen.nl.


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden