Nieuw! Exclusieve herenriemen van Leyva

Nieuw! Exclusieve herenriemen van Leyva

Mooieriemen blog over de uitbreiding van haar assortiment met herenriemen van Leyva. Sinds enkele weken online op www.mooieriemen.nl.

Sinds enkele weken is ons assortiment uitgebreid met exclusieve herenriemen van het Spaanse merk Leyva. Dit merk maakt handgemaakte herenriemen van geweldige kwaliteit en uitstraling. Het blijkt een goede keuze te zijn geweest van mooieriemen.nl om deze herenriemen op te nemen in het al zo uitgebreide assortiment. Het wat duurdere segment nette en chique herenriemen was minimaal vertegenwoordigt binnen het assortiment van www.mooieriemen.nl en dat merken we gelijk. De herenriemen van Leyva worden dagelijks besteld en gaan als warme broodjes over de toonbank. Voor dit segment herenriemen betaald u toch snel een € 20,- tot € 25,- meer wanneer we het hebben over riemen van Van Lier of Van Bommel. Dit is absoluut niet meer nodig. Wij van mooieriemen.nl streven er naar het breedste assortiment riemen te voeren binnen heel nederland, daarom de keuze om de prachtige herenriemen van Leyva aan ons assortiment toe te voegen. Wij hopen nu en in de toekomst veel kopers blij te maken met deze fantastische herenriemen.

 

Klik op onderstaande link om direct de herenriemen van Leyva te bekijken:

http://www.mooieriemen.nl/merk/leyva/

 

Onderstaand een filmpje hoe deze herenriemen worden gemaakt. erg leuk om te zien hoe deze mensen vakwerk maken, gewoon nog old-school met de hand.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden