Nieuwe collecties en wat er komen gaat

  • Geplaatst op
  • Door Gert Hardeman
  • 0
Nieuwe collecties en wat er komen gaat

Mooieriemen.nl, wie zijn we, wat gaat 2017 ons brengen en wat mogen onze klanten van ons verwachten.

Bij mooieriemen.nl zijn we dagelijks bezig met het up to date houden en vernieuwen van onze collecties riemen. Merken als Legend, Alberto, Timbelt en Leyva komen regelmatig met nieuwe modellen. Voor ons als mooieriemen.nl natuurlijk perfect omdat dit ons de mogelijkheid bied onze riemen collecties uit te breiden en nieuwe modellen aan te bieden aan onze klanten.

Zo word er in 2017 een geheel nieuwe en eigentijdse lijn riemen toegevoegd aan ons assortiment. We zijn nog druk bezig met de fabrikant om de modellen te ontwikkelen en samples te produceren, maar we beloven dat het stuk voor stuk riemen zullen zijn van goede kwaliteit en met een prachtige uitstraling. Zowel pantalon riemen als ook jeans riemen voor mannen en vrouwen. 

De prijs kwaliteit verhouding is voor ons erg belangrijk. We zijn niet de goedkoopste, maar ook zeker niet de duurste, maar waar u van op aan kunt is dat de prijzen die we vragen altijd eerlijk zijn, en dat de prijs die we vragen voor onze collecties altijd conform de kwaliteit is. Een enkele keer komt het (helaas) ook bij ons voor dat er een klacht is. Een riem waarvan het leer na een paar weken scheurt, een pakketje dat niet aankomt of een gesp die breekt, erg vervelend, maar we zoeken altijd naar een passende oplossing. U krijgt van ons een zelfde riem opgestuurd, en als deze niet meer geleverd kan worden zorgen we voor een vervangend exemplaar. De tevredenheid van onze klanten staat altijd bovenaan en we zien u graag terug komen om uw volgende riem aan te schaffen op mooieriemen.nl.

Graag tot snel!


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden