Riem met studs voor een stoere look

  • Geplaatst op
  • Door Tom van Engelen
  • 0
Riem met studs voor een stoere look

Riem met studs voor een stoere look

Een riem met studs is vandaag de dag in vele uitstralingen om de middel te dragen. Ja, het is nog steeds goed mogelijk om over te komen als die stoere biker chick die net haar Harley in de garage heeft gezet. Of als robuuste cowboy die net de kudde de sappige prairie op heeft gedreven. Maar laten we eerlijk zijn: voor velen is op zaterdag een biertje of wijntje drinken in de stad al avontuur genoeg. Je parkeert de elektrische auto in een parkeergarage van zes verdiepingen en laat de hakken klikken op het asfalt. Een studriem completeert jouw outfit met een spannend en tegelijkertijd elegant randje.

Riem met studs niet alleen voor goths

Wie op zoek gaat naar een leren riem met studs komt al snel in hoeken terecht waarvan je het bestaan niet kende. Een expressief versierde riem is inderdaad het onmisbare attribuut voor goths, liefhebbers van Glamrock, emo meisjes en punk jongens. Dat het daarmee exclusief is voorbehouden aan de één of andere stroming, is natuurlijk niet waar. Een aansprekende studriem geeft ook de brave secretaresse na een week hard werken de uitstraling van iemand die haar haren los gooit om in het weekend de batterij op te laden.

Riem met studs: volop keuze

De studs hebben de uitstraling van veelzijdigheid. Ze zijn meer bescheiden dan strass steentjes en lieflijker dan puntige spikes. Het zelf pimpen van je kleding of diverse andere zaken was een tijdlang erg populair. Je zag en ziet ze overal, op tassen, schoenen, jasjes, broekjes, tot kerstballen en telefoonhoesjes aan toe. Beroemdheden als Beyoncé en Emma Watson gaan zelden zonder. Maar wij kunnen ons voorstellen dat je geen interesse hebt in knutselen. Een veelzijdig assortiment om uit te kiezen is meer jouw ding. Struin dan maar lekker door de pagina’s, dan vind je zeker wat je zoekt.

Riem met studs voor iedereen

De riem met studs heeft als aantrekkelijke eigenschap dat zowel dames als heren deze makkelijk dragen. Het is zo simpel om eindeloos te variëren dat in iedere smaak een geschikt exemplaar is te vinden. Ga je inderdaad voor stoer, dan kies je voor strak zwart leder. Gaat een riem met studs de heren onder ons te ver maar wil je toch iets moois, kies dan voor subtiliteit. Je hoeft heus niet de hele riem te bedekken. Je kan ook kiezen voor alleen studs op de lus bijvoorbeeld.

Een riem met studs is tijdloos. Wie de trends van 2017 wil bekijken, leest onze blog daarover.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden