Basic zwarte damesriem / herenriem Petrol. Echt een hardloper uit de Petrol collectie.
Een stoere, vintage dames, heren en kinderriem van het merk Take-It. De riem is gemaakt van hoogwaardig soepel leder en heeft een donkerblauwe kleur met grove structuur, die een vintage uitstraling meegeeft. Breedte 3 cm.
Mooie harige damesriem met panterprint van Legend. De band is met een stiksel afgewerkt, en is uitgevoerd met een aangestikte zilverkleurige gesp. Deze gesp heeft een elegante vorm en is nikkelvrij. Breedte 3 cm.
Een stoere, elegante riem van het merk Take-It. De smalle riem is gemaakt van hoogwaardig soepel leder en heeft een grove structuur met panterprint, die een elegante uitstraling meegeeft.
Een degelijk jeansriem gemaakt van buffel leder. De riem is 4 cm breed en heeft een stoere donkere gesp.
Een stoere, elegante riem van het merk Take-It. De smalle riem is gemaakt van hoogwaardig soepel leder en heeft een grove structuur met glimmend gouden kleur, die een elegante uitstraling meegeeft.
Elastische riem, aan de voorkant voorzien van een stuk leer de rest van de riem is elastisch.
Een fraaie leren damesriem en herenriem van het merk Alberto. De riem is gemaakt van dik en soepel leder en heeft een mooi kleurverloop in de donkerblauwe band.
Een vintage en luxe riem van het merk Take-it. De damesriem is gemaakt van dik en soepel leder, heeft een donkerbruine kleur en een extra brede vorm.
Ben je op zoek naar een hippe, leren damesriem? Deze zwarte gevlochten damesriem van Legend is super hip! De riem maak je vast met de touwtjes aan beide uiteinden!
Een leuke smalle leren croco damesriem van het bekende merk Legend. Deze riem is 2 cm. breed.
De lederen band gemaakt van allemaal kleine bolletjes leder is super uniek! Daarnaast zorgt de mat zwarte gesp voor een prachtige combinatie!
Mooie dalmatiër damesriem van Legend. Breedte van de riem is Ca. 20 mm.
Een leuke smalle leren croco damesriem van het bekende merk Legend. Deze riem is 2 cm. breed.
Mooie leren damesriem / herenriem met fraaie slangenprint van Legend. De aangestikte old-look gesp is nikkelvrij. Riembreedte 30 mm.
Basic cognac-naturel damesriem / herenriem van Petrol. Prima riem voor op een spijkerbroek. En nu extra voordeel!
Een degelijk jeansriem gemaakt van buffel leder. De riem is 4 cm breed en heeft een mooie Old-look gesp.
Elastische riem, aan de voorkant voorzien van een stuk leer de rest van de riem is elastisch. Afgewerkt met een fraaie zilverkleurige gesp.
De blauwe lederen band gemaakt van allemaal kleine bolletjes leder is super uniek! Daarnaast zorgt de mat zwarte gesp voor een prachtige combinatie!
Deze zwarte leren koeienhuid riem van Legend is super hip! De band is gemaakt van dik, soepel leder en de aangestikte zilveren gesp zorgt voor een vleugje elegantie.
Cognac casual nappa riem, met een lus die je zo kan stellen zoals je zelf wilt.
40mm in V-vlecht gevlochten vlechtriem met aangestikte gesp
Deze luxe donkerblauwe leren damesriem van het merk Petrol Industries is gemaakt van zacht en soepel leder. Over de hele band loopt een egale crocoprint.
Een degelijk jeansriem gemaakt van buffel leder. De riem is 4 cm breed en heeft een stoere donkere gesp.
Dames riemen kopen bij Mooieriemen.nl. Ontdek het uitgebreide assortiment damesriemen hieronder.