Een degelijk jeansriem gemaakt van buffel leder. De riem is 4 cm breed en heeft een stoere donkere gesp.
Basic bruine damesriem / herenriem van Petrol. Erg populair.
Een vintage en luxe riem van het merk Take-it. De damesriem is gemaakt van dik en soepel leder, heeft een donkerbruine kleur en een extra brede vorm.
Een vintage leren damesriem en herenriem van het merk Alberto. De riem is gemaakt van dik en soepel leder en heeft een bruine kleur. Uniek is het glanzende effect.
Deze zwarte leren koeienhuid riem van Legend is super hip! De band is gemaakt van dik, soepel leder en de aangestikte zilveren gesp zorgt voor een vleugje elegantie.
Cognac casual nappa riem, met een lus die je zo kan stellen zoals je zelf wilt.
Elastische riem, aan de voorkant voorzien van een stuk leer de rest van de riem is elastisch.
Een stoere, elegante damesriem van het merk Take-It. De riem is gemaakt van hoogwaardig soepel leder en heeft een grove structuur met glimmend gouden kleur, die een elegante uitstraling meegeeft.
Een elegante zacht lederen damesriem van Tom Tailor. Deze 3,5 cm brede riem springt in het oog door de sierlijke ovale messing gesp. Mooi detail zijn de dubbele lusjes met messing studs.
De zilveren, versierde gesp, lus en uiteinde geven een super unieke touch aan deze zwarte smalle leren riem van het merk Legend! De band is gemaakt van dik, soepel leder.
Een stoere, vintage dames, heren en kinderriem van het merk Take-It. De riem is gemaakt van hoogwaardig soepel leder en is zwart met een grove structuur, die een vintage uitstraling meegeeft. Breedte 3 cm.
Een stoere, elegante riem van het merk Take-It. De smalle riem is gemaakt van hoogwaardig soepel leder en heeft een grove structuur met glimmend gouden kleur, die een elegante uitstraling meegeeft.
Een stoere, vintage riem van het merk Petrol Industries. De riem is gemaakt van hoogwaardig leder en is zwart. Uniek is de crack structuur met lichtbruine achtergrond.
Mooie riem met old-look aangestikte gesp. De breedte van de riem is 4 cm.
Deze mooie gevlochten leren riem heeft een elastische band. De riem is uitgevoerd met lederen eindstukken en een fraaie mat grijze gesp (nikkelvrij). Breedte 35 mm.
Een mooie en stoere cognac jeansriem van Legend. De breedte van deze riem is 45 mm breed.
Als je op zoek bent naar een stoere, robuuste riem, dan is deze zwarte stoere riem met een opvallende grove structuur misschien wel perfect voor jou!
Basic cognac-naturel damesriem / herenriem van Petrol. Prima riem voor op een spijkerbroek. En nu extra voordeel!
Deze luxe donkerblauwe leren damesriem van het merk Petrol Industries is gemaakt van zacht en soepel leder. Over de hele band loopt een egale crocoprint.
Een mooie bruine jeansriem van het merk Legend. Breedte van deze riem ca. 3,5 cm.
Een stoere, elegante riem van het merk Take-It. De smalle riem is gemaakt van hoogwaardig soepel leder en heeft een grove structuur met glimmend zilveren kleur, die een elegante uitstraling meegeeft.
Mooie 4 cm brede jeansriem van Petrol, gemaakt van echt leder en is voorzien van een leren lus en een aangestikte old-look stoere gesp. Een stevige riem met een mooie uitstraling. Deze riem is makkelijk te combineren bij diverse outfits.
Een degelijk jeansriem gemaakt van buffel leder. De riem is 4 cm breed en heeft een mooie Old-look gesp.
Een leuke geribbelde zwarte damesriem van Legend. Deze riem is 2,5 cm. breed.
Dames riemen kopen bij Mooieriemen.nl. Ontdek het uitgebreide assortiment damesriemen hieronder.