Een stoere, vintage dames, heren en kinderriem van het merk Take-It. De riem is gemaakt van hoogwaardig soepel leder en heeft een donkerblauwe kleur met grove structuur, die een vintage uitstraling meegeeft. Breedte 3 cm.
Basic zwarte damesriem / herenriem Petrol. Echt een hardloper uit de Petrol collectie.
Deze bruine leren koeienhuid riem met cheeta print van Legend is super hip! De band is gemaakt van dik, soepel leder en de zilveren gesp zorgt voor een vleugje elegantie.
Mooie panter damesriem van Legend. Breedte van de riem is Ca. 20 mm.
Elastische riem, aan de voorkant voorzien van een stuk leer de rest van de riem is elastisch.
Een stoere, elegante riem van het merk Take-It. De smalle riem is gemaakt van hoogwaardig soepel leder en heeft een grove structuur met panterprint, die een elegante uitstraling meegeeft.
Elastische riem, aan de voorkant voorzien van een stuk leer de rest van de riem is elastisch. Afgewerkt met een fraaie zilverkleurige gesp.
Een moderne, luxe riem van het merk Take it. De riem is gemaakt van hoogwaardig dik leder en heeft een groene kleur. Uniek is de zachte naturel tint.
Stoere zwarte riem met zilverkleurige aangestikte gesp (matte uitstraling). De riem heeft een lederen lus met fraai merkplaatje. De breedte van de riem is 4 cm.
Een stoere, elegante riem van het merk Take-It. De smalle riem is gemaakt van hoogwaardig soepel leder en heeft een grove structuur met glimmend gouden kleur, die een elegante uitstraling meegeeft.
Een mooie en stoere zwarte jeansriem van Legend. De breedte van deze riem is 45 mm breed.
Leren Zwarte riem met all-over geperforeerde band. De breedte van de riem is ca. 3 cm.
Elastische riem, aan de voorkant voorzien van een stuk leer de rest van de riem is elastisch. Afgewerkt met een fraaie zilverkleurige gesp.
Een vrolijke elastische riem van het merk Alberto. De hele band van de riem heeft een gevlochten structuur, multicolor webbing. Leuk zijn de bruine lederen details.
Een soepele, bruine eerlijke fairtrade riem van Greenbelts. De riem is 30 mm Breed.
Basic cognac-naturel damesriem / herenriem van Petrol. Prima riem voor op een spijkerbroek. En nu extra voordeel!
Smalle lichtgele riem met zilverkleurige studs.
Elastische riem, aan de voorkant voorzien van een stuk leer de rest van de riem is elastisch.
Deze riem heeft een mooie old-look aangestikte gesp. De band is 4 cm breed.
Een soepele, zwarte eerlijke fairtrade riem van Greenbelts. De riem is 30 mm Breed.
Stoere witte riem met zilverkleurige aangestikte gesp (matte uitstraling). De riem heeft een lederen lus met fraai merkplaatje. De breedte van de riem is 4 cm.
Cognac casual nappa riem, met een lus die je zo kan stellen zoals je zelf wilt.
Deze zwarte stoere leren riem van Legend is lekker stoer en een patroon van zilveren studs versiert de hele band! Perfect voor jou als je op zoek bent naar een stoere, versierde riem!
Op zoek naar een luxe, smalle riem? Dan is deze smalle luxe donkerblauwe leren riem van Legend misschien wat voor jou! De riem heeft een gladde structuur en een vierkante, zilveren gesp.
Dames riemen kopen bij Mooieriemen.nl. Ontdek het uitgebreide assortiment damesriemen hieronder.