Het grootste assortiment riemen


Een stoere, vintage dames, heren en kinderriem van het merk Take-It. De riem is gemaakt van hoogwaardig soepel leder en heeft een donkerblauwe kleur met grove structuur, die een vintage uitstraling meegeeft. Breedte 3 cm.
Prachtige suede herenriem. Voorzien van een mooie gesp. De breedte van de riem is 35 mm.
Deze bruine leren koeienhuid riem met cheeta print van Legend is super hip! De band is gemaakt van dik, soepel leder en de zilveren gesp zorgt voor een vleugje elegantie.
Elastische riem, aan de voorkant voorzien van een stuk leer de rest van de riem is elastisch.
Mooie panter damesriem van Legend. Breedte van de riem is Ca. 20 mm.
Een stoere, elegante riem van het merk Take-It. De smalle riem is gemaakt van hoogwaardig soepel leder en heeft een grove structuur met panterprint, die een elegante uitstraling meegeeft.
Basic Cognac 3 cm brede kinderriem van Timbelt.
Een moderne, luxe riem van het merk Take it. De riem is gemaakt van hoogwaardig dik leder en heeft een groene kleur. Uniek is de zachte naturel tint.
Elastische riem, aan de voorkant voorzien van een stuk leer de rest van de riem is elastisch. Afgewerkt met een fraaie zilverkleurige gesp.
Een mooie panterprint versiert deze super hippe leren koeienhuid riem van Petrol Industries. De band is lekker smal en een luxe, zilveren gespje is aan de band gestikt.
Stoere zwarte riem met zilverkleurige aangestikte gesp (matte uitstraling). De riem heeft een lederen lus met fraai merkplaatje. De breedte van de riem is 4 cm.
Hoge kwaliteit suède herenriem. Deze riem is 35 mm breed.
Een mooie en stoere zwarte jeansriem van Legend. De breedte van deze riem is 45 mm breed.
Een stoere, elegante riem van het merk Take-It. De smalle riem is gemaakt van hoogwaardig soepel leder en heeft een grove structuur met glimmend gouden kleur, die een elegante uitstraling meegeeft.
Leren Zwarte riem met all-over geperforeerde band. De breedte van de riem is ca. 3 cm.
Een vrolijke elastische riem van het merk Alberto. De hele band van de riem heeft een gevlochten structuur, multicolor webbing. Leuk zijn de bruine lederen details.
Mooie Herenriem van soepel leer. Fraai afgewerkt met stiksel. Breedte 35 mm.
Elastische riem, aan de voorkant voorzien van een stuk leer de rest van de riem is elastisch. Afgewerkt met een fraaie zilverkleurige gesp.
Lederen herenriem met mooie croco structuur. Deze pantalonriem is voorzien van een elegante zilverkleurige vierkante gesp en leren lus. De riem is in te korten door middel van een schroefverbinding. Breedte 35 mm.
Een stoere, cognac fairtrade herenriem van Greenbelts. Deze riem is 40 mm. breed.
Fraaie duo-tone blauwe herenriem. Deze riem is 35 mm breed.
Een soepele, bruine eerlijke fairtrade riem van Greenbelts. De riem is 30 mm Breed.
Fraaie duo-tone cognac herenriem. Deze riem is 35 mm breed.
Mooie handgemaakte leren herenriem. Hoogwaardige afwerking tot in de details. Breedte 32 mm.