Het grootste assortiment riemen


Blauwe jeans damesriem / herenriem, past praktisch overal bij. Erg voordelig geprijsd.
Een stoere, vintage dames, heren en kinderriem van het merk Take-It. De riem is gemaakt van hoogwaardig soepel leder en heeft een donkerblauwe kleur met grove structuur, die een vintage uitstraling meegeeft. Breedte 3 cm.
Prachtige suede herenriem. Voorzien van een mooie gesp. De breedte van de riem is 35 mm.
Een vintage en luxe riem van het merk Take-it. De damesriem is gemaakt van dik en soepel leder, heeft een cognac kleur en een extra brede vorm.
Basic witte 3 cm brede damesriem / herenriem van Timbelt.
Elastische riem, aan de voorkant voorzien van een stuk leer de rest van de riem is elastisch.
Elastische riem, aan de voorkant voorzien van een stuk leer de rest van de riem is elastisch. Afgewerkt met een fraaie zilverkleurige gesp.
Basic Witte 4 cm brede damesriem / herenriem van Timbelt.
Een damesriem van het merk Petrol Industries. De riem heeft een witte kleur met grove structuur die een elegante, vintage uitstraling meegeeft en is gemaakt van echt leder.
Elastische riem, aan de voorkant voorzien van een stuk leer de rest van de riem is elastisch.
Wit geperforeerde riem van 100% echt leder. De breedte van de riem is ca. 4 cm.
Hoge kwaliteit suède herenriem. Deze riem is 35 mm breed.
Een soepele, bruine eerlijke fairtrade riem van Greenbelts. De riem is 30 mm Breed.
Deze bruine leren koeienhuid riem met cheeta print van Legend is super hip! De band is gemaakt van dik, soepel leder en de zilveren gesp zorgt voor een vleugje elegantie.
Deze riem heeft een mooie old-look aangestikte gesp. De band is 4 cm breed.
Deze luxe witte leren damesriem van het merk Petrol Industries is gemaakt van zacht en soepel leder. Een egale crocoprint versiert de hele band.
Een vrolijke elastische riem van het merk Alberto. De hele band van de riem heeft een gevlochten structuur, multicolor webbing. Leuk zijn de bruine lederen details.
Stoere witte riem met zilverkleurige aangestikte gesp (matte uitstraling). De riem heeft een lederen lus met fraai merkplaatje. De breedte van de riem is 4 cm.
Hoge kwaliteit suède herenriem. Deze riem is 35 mm breed.
Een stoere, elegante riem van het merk Take-It. De smalle riem is gemaakt van hoogwaardig soepel leder en heeft een grove structuur met glimmend gouden kleur, die een elegante uitstraling meegeeft.
Ben je op zoek naar een stoere, avontuurlijke riem? Dan is deze stoere zwarte matte riem van het sportieve merk Camel Active misschien wel wat je zoekt! De afmeting:
Fraaie duo-tone blauwe herenriem. Deze riem is 35 mm breed.
Elastische riem, aan de voorkant voorzien van een stuk leer de rest van de riem is elastisch. Afgewerkt met een fraaie zilverkleurige gesp.
Een mooie herenriem van het merk Timbelt. De riem is gemaakt van hoogwaardig dik leer en heeft een witte kleur met een grove structuur. De band is volledig afgewerkt met een stiksel. Breedte 35 mm.