Betaalmethoden

U heeft bij ons meerdere betaalmogelijkheden. Al onze betaalmethoden zijn gegarandeerd veilig. U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:
Kosten verbonden aan afterpay, billink, betaal na ontvangst
  • Billink € 0,00
  • Betaal na ontvangst € 0,00 
  • Afterpay € 0,95

Ideal, creditcard of PayPal

De meest gebruikte en gemakkelijke manier om te betalen is via Ideal. Na uw bestelling logt u automatisch in op de site van uw bank om de betaling (net zoals bij internetbankieren) gemakkelijk af te ronden. 

Betalen via Ideal werkt het snelst, is zeer gemakkelijk en uiteraard veilig.
Uiteraard kunt u ook via creditcard betalen, dit werkt even snel als Ideal en is ook volkomen veilig.
 
AfterPay – Digitale Factuur (Nederland)
AfterPay voert voor www.mooieriemen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.mooieriemen.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250,00. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Vooruituitbetaling

Bij een vooruitbetaling maakt u het totaalbedrag, na invoering van uw bestelling op onze website, zelf over op onze rekening. U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling direct een bevestiging per e-mail met uw persoonlijke ordernummer, het totaalbedrag dat voldaan dient te worden en ons rekeningnummer. Zodra wij het totaalbedrag hebben ontvangen wordt uw bestelling in de regel nog dezelfde dag verstuurd.

• Vooruitbetalen is veilig 
• Houdt u rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.
• Ook op zaterdag bezorgd

Let op: Indien u kiest voor vooruitbetalen, dan worden producten die voorradig zijn bij Mooieriemen.nl 5 werkdagen voor u vastgehouden. Indien het totaalbedrag niet binnen deze periode bij Mooieriemen.nl ontvangen is, komen de gereserveerde producten weer ter beschikking voor andere klanten. Wij stellen u hiervan per e-mail op de hoogte.

Onze rekeninggegevens zijn:

  • Bankrekeningnummer: NL10 RABO 0171765923
  • Ten name van: Winspir B.V. / Mooieriemen
  • Graag onder vermelding van het factuurnummer

PS Heeft u gekozen voor een betaalmethode om te betalen na ontvangst van de bestelling dan moet u voor de betaling niet bovenstaand rekeningnummer gebruiken maar die van de gekozen provider (Afterpay, Billink, Multisafepay).